Uyuşturucuya Başlayan Kızın Annesi Endişeli

Adana’da kaybolan 15 yaşındaki kızının elbiselerini öpüp koklayan anne Aksu, kızının hayatından endişe ettiğini açıkladı. Kızının astım hastası olduğunu söyleyen anne, bir süre önce kızına astım ilacı diye uyuşturucu verdiklerini ifade etti. Bu sayede kızının uyuşturucu bağımlısı olduğunu anlatan anne Aksu, gözyaşlarına hakim olamadı. Kızının kıyafetlerine her baktığında ağlayan anne Ayşe Aksu, kızının hayatından da endişe ettiğini dile getirdi.
Adana’da tam bir aydır kayıp olan 15 yaşındaki genç kızın uyuşturucuya alıştırıldığı öğrenildi. Kızının kıyafetlerine sarılıp gözyaşı döken anne, kızının hayatından endişe duyduğunu dile getirdi. 40 yaşında olan anne Ayşe Aksu, 20 sene evvel Hasan Tiryaki ile Gaziantep’te hayatlarını birleştirdiler. Bu evlilikten tam dört çocuk dünyaya geldi. Anne Aksu bundan beş sene evvel eşi şiddet uyguluyor diye eşinden boşanarak Adana’ya taşındı.
“Hayatından endişe ediyorum”
15 yaşındaki H.N.T., bir süre önce 6 gün boyunca eve uğramadığından dolayı anne Aksu park park dolaşıp kızını aramaya başladı. Kızını bulan Aksu, kızının uyuşturucuya alıştırıldığını anladı ve hemen AMATEM’e başvurdu. AMATEM’de tedaviye başlayan kızı 25 Temmuz günü bir akrabasına gittikten sonra tekrar kayıplara karıştı. Bu olaydan sonra polise başvuran Aksu, kızından tam bir aydır haber alamadığını açıkladı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aksu şu ifadeleri kullandı: “Kızımın hayatından endişe ediyorum. Hiç böyle yapmazdı. Mutlaka evine dönerdi.” ifadelerini kullandı.